Schilder Koudum

Het houtwerk in en om je woning moet goed onderhouden worden. Niet alleen geeft slecht schilderwerk al snel een armoedige uitstraling, het vermindert ook de kwaliteit en duurzaamheid van het houtwerk. Wil jij ook je woning weer een frisse look geven, maar heb je geen tijd of zin om de tijdrovende schilderklus zelf uit te voeren? Dan kun je overwegen om een professionele schilder in te schakelen.

Kosten schilder binnen

Natuurlijk is het zo dat als je het schilderwerk zelf uitvoert je alleen te maken hebt met de materiaalkosten. Wel is het belangrijk dat het schilderwerk netjes en nauwkeurig wordt gedaan.Slordig schilderwerk wordt al snel een doorn in het oog. Neem je liever het zekere voor het onzekere? Schakel dan een professionele schilder in. De kosten voor een schilder binnen liggen gemiddeld tussen de €25,- en €30,- per m2 of tussen de €30,- en €40,- per uur. Welk tarief wordt gehanteerd door de schilder is afhankelijk van jouw schilderklus.

Kosten schilderen trap

De kosten voor het laten schilderen van een trap door een professioneel schildersbedrijf liggen gemiddeld rond de €45,- per uur. In dit uurtarief is de verf inbegrepen. Voor een standaard trap ben je ongeveer €600,- kwijt.

Kosten schilderen plafond

Het schilderen of witten van het plafond door een professionele schilder kost gemiddeld tussen de €7,- en €17,- per m2. Voor het schilderen van één plafond betaal je gemiddeld ongeveer €220,-. Laat je alle plafonds in je woning schilderen, dan zullen de kosten ergens tussen de €1500,- en €2000,- uitvallen. Dit hangt natuurlijk af van het totale oppervlakte aan plafonds dat geschilderd moet worden.

Kosten schilder per uur

Zoals hierboven al aangegeven kan een schilder een tarief per m2 of een uurtarief in rekening brengen. Wanneer rekent een schilder nou een tarief per m2 en wanneer wordt er een tarief per uur berekend? Eigenlijk is het antwoord op deze vraag vrij eenvoudig. Het heeft te maken met de moeilijkheidsgraad van de klus. Een schilder zal voor het schilderen van grote oppervlakken zoals het plafond of een binnenmuur een prijs per m2 rekenen. Voor meer specialistisch en daardoor dus arbeidsintensief schilderwerk zal de schilder een uurtarief in rekening brengen.

Geen bedrijven gevonden in "Koudum"

Bent of kent u een Schilder in Koudum? Meld een bedrijf gratis aan