Meer resultaten voor schilderwerk gezocht

schilderwerk gezocht
Gezocht onderaannemers schilderwerken Schilderen en behangen Twizzi.
Plaats gratis je opdracht. Schilderen en behangen Schilderwerk binnen. Gezocht onderaannemers schilderwerken. Beste, wij zijn op zoek naar bijkomende onderaannemers schilderwerken. Om geen discussies te hebben werken we liefst met eenheidsprijzen i.p.v. Onze projecten situeren zich hoofdzakelijk in Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en Antwerpen.
immo antwerpen
Schilderen? Schilder gezocht? SCHILDERS? verven? SCHILDER klusjobs.be.
SCHILDER GEZOCHT Wij zoeken een schilder voor het schilderen van de MUREN het PLAFOND de DEUREN van onze: HALL. SCHILDERWERK UITVOEREN Wij zoeken een schilder voor het schilderen van de MUREN het PLAFOND de DEUREN van onze: HALL. Reinigen en verven van crepi Reinigen van een crepi zijgevels Verven van crepi in orginele kleur beige Impregneren indien mogelijk.
lavabo ontstoppen
Schilder Zelfstandige-vacatures augustus 2018 Indeed.com.
Vriendelijke omgang met klanten Je hebt ervaring als schilder en kan kwaliteitsvolk. Gesponsord vacature opslaan. Ervaren schilder /behanger. Synergie 213 reviews. Ervaring als residentieel schilder is een vereiste. Voor onze klant actief binnen de interieurbouw zoeken wij op heden een schilder/behanger. Gesponsord vacature opslaan. Medewerker klusjesdienst Gyproc, schrijnwerk, schilderwerk.
bmi berekenen vrouw
Gezocht Schilder 2dehands.be.
Gezocht schilder om na de uren deuren ramen woning te verven. Ons huis moet aan de buitenzijde geschilderd worden, het gaat om 10 ramen, 6 grote en 4 kleine. 2 deuren, en een garagepoort. Alles willen we. 20 mei 2018 2217: Maasmechelen. Schilder gezocht voor werkzaamheden na werktijd. Werkzaamheden omvatten schilderwerk ramen, deuren en kozijnen buitenkant huis.
schilder gezocht antwerpen
Schilder-vacatures augustus 2018 Indeed.com.
Je hebt ervaring als schilder; Voor een bedrijf in Kontich zijn wij op zoek naar een SCHILDER M/V. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en eigen wagen. Gesponsord 5 uur geleden vacature opslaan. Synergie 212 reviews. Je takenpakket als schilder zal bestaan uit.
Ballonvaren
Schilder gezocht: alle prijzen tips HomeDeal.
Belgiƫ zit vol met ervaren en vakkundige schilders die je schilderwerk perfect uitvoeren. Heb je een schilder uit eigen regio gezocht? Dan rekent deze schilder minder of zelfs geen reistijd en kosten, waardoor jij voordeliger uit bent. Kies voor een winterschilder.
Webplatform voor het uitwisselen van diensten voor particulieren.
We zijn er om u te helpen. Wij antwoorden u binnen de 24 uur. Van maandag tot vrijdag. van 8u30 tot 18u30. Wenst u uw diensten aan te bieden op ListMinut? zich als dienstverlener inschrijven. Beveiligde betaling Over. Hoe werkt het?
Schilder gezocht? Advies Prijzen schilders.
Doe zelf een deel van het schilderwerk: Minder belangrijk schilderwerk, wat bijvoorbeeld niet veel mensen te zien krijgen, kan je eventueel zelf doen. Je kan de schilder ook voorstellen om te helpen, waardoor hij zelf minder werk heeft en dus minder moet aanrekenen.
Schilder gezocht Hoe vind ik een goede vakman?
Buiten schilderwerk Schilder gezocht. Is het hoog tijd voor het onderhoud aan de buitenzijde van de woning, maar zijn de vrije uurtjes schaars? Of misschien is de klus te omvangrijk om het zelf te doen? Is de dakgoot net even iets te hoog om het verven ervan zelf aan te durven?
Schilder Diensten 2dehands.be.
manJong gepensioneerde werkt in bijberoep als gediplomeerd schilder aan een gunstig tarief.al van af 11.-euro per uur. of aan een vaste prijs. gisteren 1911: Antwerpen. Airless spuiten of traditionele manier Muuren Plafonds Deuren Gevel Ander. Kleine schilderwerk als voledige woning.

Contacteer ons